SMS online

Online SMS gateway

Send SMS online

Har du brug at sende SMS online? Så brug vores SMS gateway med masser af funktioner, høj brugervenlighed og gennemskuelig pris.
CPSMS - Danmarks mest benyttede SMS gateway

Hvis du skulle bruge din smartphone hver gang, du skulle henvende dig til en kunde eller sende en påmindelse om en aftale, ville du hurtigt få ømme fingre. Heldigvis er der en meget nemmere måde at holde kontakten til dine kunder på – også via SMS. Med CPSMS.dk’s SMS gateway kan du sende din SMS online direkte fra din computerskærm.

Virksomheder, især i servicebranchen, benytter i stigende omfang SMS tjenester som et led i deres daglige kundekontakt og markedsføring. SMS’er er en direkte og hurtig vej til dine kunders opmærksomhed, og de bliver ikke overset i samme grad, som man kan risikere med e-mails.

Med SMS Online kan du skrive og sende SMS’er direkte fra din computer

Ulempen ved SMS’er er den besværlige indtastning af beskeder. Særligt hvis man har brug for at sende mange løbende beskeder, kan SMS’er være en træg kommunikationsform. Men ved at sende SMS online bliver processen både hurtigere og nemmere, og SMS’ernes effektivitet bliver pludselig meget mere synlig.

Med CPSMS.dk får du ikke blot mulighed for at sende SMS online, du får også et væld af praktiske funktioner, som kan anvendes til praktisk kundekontakt. Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris med stor funktionalitet og stor brugervenlighed.

Du behøver ikke at være IT-ekspert

Du behøver ikke at være IT-ekspert for at benytte vores SMS Gateway, og alle fra stort set alle brancher vil kunne drage fordel af funktionerne:

 • SMS skabeloner
  Spar tid i hverdagen. Opret standardskabeloner, som du kan bruge igen og igen.
 • Tidsbestemt SMS
  Slip for at huske på at sende SMS. Planlæg udsendelse af dine beskeder i forvejen.
 • SMS flow
  Automatiser dine udsendelser på forudbestemte tidspunkter. F.eks. planlagt tidsinterval.
 • E-mail-2-SMS
  Send SMS’er fra din foretrukne e-mail klient. Alle e-mailprogrammer understøttes.
 • Gruppe SMS
  Opret og administrer SMS grupper. Kontakt store eller små kundegrupper samlet med få klik.

  Og mange flere funktioner
Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris
E-mail til SMS er nemt at bruge
CPSMS - Compaya SMS Gateway

Opret gratis demologin

Vil du afprøve vores SMS Gateway? Så opret et gratis demo-login og få 10 gratis SMS’er til at starte på. Ingen abonnement efterfølgende.

Få personlig rådgivning og kom godt i gang med SMS gateway

Du er velkommen til at kontakte os. Vi gir også gerne en kop friskbrygget kaffe hvis du vil kigge forbi. Vi ligger centralt midt i Kbh, 3 min. fra Metroen på Kgs. Nytorv.

Ring: 88 38 90 00 (man-tor 9-16, fre 9-15)
E-mail: sales@compaya.dk