SMS fra PC

Send SMS fra computeren

Send SMS fra PC

Har du brug at sende SMS fra computeren? Så brug vores online SMS gateway med masser af funktioner, høj brugervenlighed og gennemskuelig pris.
CPSMS - Danmarks mest benyttede SMS gateway

SMS’er bliver en stadig mere anvendt kommunikationsform mellem virksomheder og deres kunder eller medarbejdere. I servicefagene er SMS påmindelser blevet en naturlig metode til at minde kunder om indgåede aftaler (frisørtider, lægekonsultation eller andre aftaler) eller til information om udførte reparationer, pakker til afhentning og lignende.

Disse SMS’er bliver naturligvis ikke udsendt fra en mobiltelefon én efter én, men bliver dirigeret ud til kunderne via en SMS gateway, som gør det muligt at udforme og sende en SMS fra PC. Du får dermed en nem og direkte kommunikationslinje til dine kunder, som ikke vil lægge stort tidsmæssigt beslag på dine arbejdsrutiner.

SMS i stedet for e-mails – så undgår du at havne i SPAM

I CPSMS.dk kan du benytte Gruppe SMS eller Email-2-SMS funktionen til udsendelsen. Hvis du benytter Email-2-SMS, vil din e-mail således gennem vores gateway nå din modtager som en SMS. Fordelen er naturligvis, at modtageren ser beskeden øjeblikkeligt, og du ikke er afhængig af, at modtageren kigger i sin e-mail indbakke eller risikerer, at din mail havner som SPAM.

Det er nemt at komme i gang, og omkostningerne er minimale. Der er ingen gebyrer eller oprettelsesafgifter forbundet med at benytte tjenesten. Det eneste, du betaler for, er det antal SMS-point, du vælger at købe.

Opret et demo-login og få 10 gratis og uforpligtende SMS’er at starte på, så du kan prøve funktionaliteten af på dine egne kunder.

Du behøver ikke at være IT-ekspert

Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris med stor funktionalitet og stor brugervenlighed. Du behøver ikke at være IT-ekspert for at benytte vores SMS Gateway, og alle fra stort set alle brancher vil kunne drage fordel af funktionerne:

 • SMS skabeloner
  Spar tid i hverdagen. Opret standardskabeloner, som du kan bruge igen og igen.
 • Tidsbestemt SMS
  Slip for at huske på at sende SMS. Planlæg udsendelse af dine beskeder i forvejen.
 • SMS flow
  Automatiser dine udsendelser på forudbestemte tidspunkter. F.eks. planlagt tidsinterval.
 • E-mail-2-SMS
  Send SMS’er fra din foretrukne e-mail klient. Alle e-mailprogrammer understøttes.
 • Gruppe SMS
  Opret og administrer SMS grupper. Kontakt store eller små kundegrupper samlet med få klik.

  Og mange flere funktioner
Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris
E-mail til SMS er nemt at bruge
CPSMS - Compaya SMS Gateway

Opret gratis demologin

Vil du afprøve vores SMS Gateway? Så opret et gratis demo-login og få 10 gratis SMS’er til at starte på. Ingen abonnement efterfølgende.

Få personlig rådgivning og kom godt i gang med SMS gateway

Du er velkommen til at kontakte os. Vi gir også gerne en kop friskbrygget kaffe hvis du vil kigge forbi. Vi ligger centralt midt i Kbh, 3 min. fra Metroen på Kgs. Nytorv.

Ring: 88 38 90 00 (man-tor 9-16, fre 9-15)
E-mail: sales@compaya.dk