SMS driftsmeddelelser

E-mail til SMS er nemt at bruge

SMS drifts-meddelelser

Her er en historie fra hverdagen som beskriver hvordan du kan bruge SMS driftmeddelelser.
CPSMS - Danmarks mest benyttede SMS gateway

Der har været hackerangreb på vores servere. Vi mødes i mødelokalet om 5 minutter!

SMS’en som lyser op på tre medarbejderes mobiltelefoner på præcis samme tid kommer fra virksomhedens IT chef, som i dette øjeblik sidder ved frokostbordet i virksomhedens kantine.

Han har netop modtaget en SMS besked om den potentielle fare, og SMS driftsmeddelelser er specielt effektivt til dette formål.

Virksomheden arbejder med cloud løsninger og hjemmesidehosting, blandt andet en række webshops. Selv om virksomheden har behørig backup af alle data, kan et hackerangreb give driftsproblemer og i værste fald være årsag til mistet indtjening for kunderne. Der skal derfor reageres på truslen øjeblikkeligt.

E-mail til SMS

Han sender hurtigt en mail via sin smartphone til de medarbejdere, som skal løse problemerne. E-mailen konverteres øjeblikkeligt til en SMS, der afsendes til modtagernes mobiltelefoner. IT chefen har allerede oprettet grupper på virksomhedens medarbejdere i forskellige afdelinger på CPSMS kontoen, så han

med få klik kan sende gruppe-SMS’er til hele afdelinger eller særlige medarbejdergrupper gennem sin e-mail. I dette tilfælde har han dog kun brug for at indkalde tre medarbejdere, så han vælger disse medarbejderes særlige email-2-SMS adresse i sit adressekartotek og trykker send.

Effektiv kontrol

Via den implementerede SMS API-løsning, som gør at funktioner fra CPSMS kan benyttes direkte i virksomhedens egne CRM systemer og specifikt software, sender han hurtigt en samlet SMS til kunderne:

Kære kunde På grund af et potentiel trussel opdaterer vi vores servere med øjeblikkelig virkning. Der kan forekomme mindre drifstforstyrrelser den næste halve time. Vi beklager ulejligheden. Venlig hilsen IT Virksomheden.

Status ok

IT chefen og de tre medarbejdere får hurtigt identificeret truslen og taget de nødvendige foranstaltninger. De opdaterer virksomhedens servere og sikrer, at driften ikke længere er truet, og IT chefen kan via sin computer sende en opdatering til kunderne:

Kære kunde Vi har nu gennemført opdatering af vores servere og har genoprettet normal drift. Kontakt os hurtigt, hvis du skulle opleve problemer efterfølgende. Venlig hilsen IT Virksomheden.

Andre eksempler på anvendelse af CPSMS.dk

Ovenstående historie er en typisk situation fra en arbejdsplads, hvor der er behov for at informere medarbejdere internt og kunder eksternt om en akut opstået situation. Men SMS driftsmeddelelser er også et praktisk værktøj til at informere kunder eller medarbejdere om planlagte ændringer i driften. Funktionerne i CPSMS kan også anvendes praktisk i situationer som:

 • Strømafbrydelse
  Informer kunder om pludselige strømafbrydelser.
 • Skat/politi/brandvæsen 
  Løbende opdatering af medarbejdere i forbindelse med aktioner.
 • Store virksomheder (lufthavne, forlystelsesparker, sygehuse)
  Hurtig omdirigering af arbejdskraft til belastede afdelinger.
 • Transportfirma
  Forsinkelser grundet trafik eller besked til kunden om snarlig ankomst.
 • Vejr
  Akutte afbrydelser/aflysninger af åbningstider, drift, transport, uddannelse i forbindelse med snevejr eller andre udfordringer.
 • Energiselskab
 • Informering til kunder om planlagte afbrydelser af fjernvarme på grund af kabelarbejde eller andet
 • Skoler/uddannelsesinstitutioner
  Informer elever om ændringer i tidsplaner i forbindelse med eksamen, aflysninger af lektioner m.v.
 • Oplysning kommunalt
  Besked til borgere om vigtige beskeder i deres email. Eks. ”Du har modtaget vigtig besked fra Skat”
 • Oplysning Virksomhed
  ”Tak for din bestilling, Vi har sendt ordrebekræftelse og faktura til din email.”
Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris
E-mail til SMS er nemt at bruge
CPSMS - Compaya SMS Gateway

Opret gratis demologin

Vil du afprøve vores SMS Gateway? Så opret et gratis demo-login og få 10 gratis SMS’er til at starte på. Ingen abonnement efterfølgende.

Få personlig rådgivning og kom godt i gang med SMS gateway

Du er velkommen til at kontakte os. Vi gir også gerne en kop friskbrygget kaffe hvis du vil kigge forbi. Vi ligger centralt midt i Kbh, 3 min. fra Metroen på Kgs. Nytorv.

Ring: 88 38 90 00 (man-tor 9-16, fre 9-15)
E-mail: sales@compaya.dk