SMS gateway

Compaya SMS Gateway

CPSMS.dk

Har du brug for en effektiv SMS gateway med masser af funktioner, høj brugervenlighed og gennemskuelig pris, så er CPSMS.dk et oplagt valg.
CPSMS - Danmarks mest benyttede SMS gateway

Du har sikkert selv oplevet at få påmindelser på SMS om eksempelvis tandlægeaftaler, afhentning af postforsendelser, færdige reparationer eller lignende. Måske har du modtaget driftsmeddelelser fra din internetudbyder eller el-selskab, eller måske har du oplevet arbejdspladser, som benytter gruppebeskeder til at sende relevant information til medarbejdere.

Alle disse praktiske beskeder er afsendt gennem en SMS gateway, som giver afsenderen en lang række muligheder for at kommunikere nemt, hurtigt og overskueligt med enten kunder eller medarbejdere. For indehavere af virksomheder, særligt i servicebranchen, er tidsbestemte, automatiserede udsendelser af påmindelser et vitalt værktøj til markedsføring og kundekontakt.

Du behøver ikke at være IT-ekspert

Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris med stor funktionalitet og stor brugervenlighed. Du behøver ikke at være IT-ekspert for at benytte vores SMS Gateway, og alle fra stort set alle brancher vil kunne drage fordel af funktionerne:

 • SMS skabeloner
  Spar tid i hverdagen. Opret standardskabeloner, som du kan bruge igen og igen.
 • Tidsbestemt SMS
  Slip for at huske på at sende SMS. Planlæg udsendelse af dine beskeder i forvejen.
 • SMS flow
  Automatiser dine udsendelser på forudbestemte tidspunkter. F.eks. planlagt tidsinterval.
 • E-mail-2-SMS
  Send SMS’er fra din foretrukne e-mail klient. Alle e-mailprogrammer understøttes.
 • Gruppe SMS
  Opret og administrer SMS grupper. Kontakt store eller små kundegrupper samlet med få klik.

  Og mange flere funktioner
Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris

SMS Gateway pris

Du betaler kun for de SMS’er, du vælger at købe på forhånd. Der er ingen abonnementer eller gebyrer forbundet med at benytte tjenesten. Det er kvit og frit at komme i gang med CPSMS. Du betaler ingen dyre licenser men kun for de SMS’er du sender.

Vil du prøve funktionerne i din egen virksomhed? Inden du bestemmer dig, så kan du gratis og uforpligtende oprette et demo-login, hvor du får 10 SMS’er, der kan bruges som test på kunder eller internt i virksomheden.

E-mail til SMS er nemt at bruge
CPSMS - Compaya SMS Gateway

Opret gratis demologin

Vil du afprøve vores SMS Gateway? Så opret et gratis demo-login og få 10 gratis SMS’er til at starte på. Ingen abonnement efterfølgende.

Få personlig rådgivning og kom godt i gang med SMS gateway

Du er velkommen til at kontakte os. Vi gir også gerne en kop friskbrygget kaffe hvis du vil kigge forbi. Vi ligger centralt midt i Kbh, 3 min. fra Metroen på Kgs. Nytorv.

Ring: 88 38 90 00 (man-tor 9-16, fre 9-15)
E-mail: sales@compaya.dk