SMS Service til alle virksomheder

SMS API – SMS integreret i egne systemer

SMS Service til alle virksomheder

Med CPSMS.dk’s brugervenlige interface får du en effektiv SMS service, som er både hurtig og nem at implementere i din virksomheds arbejdsrutiner.
CPSMS - Danmarks mest benyttede SMS gateway

Har du oplevet, at dine kunder glemmer aftaler? At dine henvendelser med fysisk eller elektronisk post ikke når modtagerne, havner i spam-filtre eller på anden måde går tabt i forsendelsen? Ofte kan en SMS være en mere direkte og effektiv vej til kundens opmærksomhed.

En påmindelse på SMS, som er udsendt på et strategisk rigtigt tidspunkt, vil mindske risikoen for, at kunden glemmer eksempelvis frisøraftaler, serviceaftaler hos mekanikere eller andet.

Send påmindelser til kundegrupper

Med CPSMS.dk får du en praktisk SMS service fuld af funktionalitet. Du får mulighed for at:

  • Udsende påmindelser til dine kunder, som du planlægger allerede, når du laver en aftale.
  • Udsende påmindelsen efterfølgende på et tidspunkt, du selv bestemmer, for eksempel på dagen for aftalen eller et par dage i forvejen.
  • Oprette kundegrupper, som du samlet kan sende specielle tilbud, oplysning om ændringer i åbningstider eller andre praktiske eller markedsføringsmæssige beskeder.
  • Flette gruppebeskederne med dit eget navnekartotek, så hver enkelt SMS bliver personlig.
  • Kundekontakt og markedsføring
  • CPSMS.dk er en omfattende SMS service med mange flere praktiske funktioner, som er anvendelige for virksomheder i alle størrelser med behov for kundekontakt eller ønske om at markedsføre virksomheden eller produkter på en direkte måde.
Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris
E-mail til SMS er nemt at bruge
CPSMS - Compaya SMS Gateway

Opret gratis demologin

Vil du afprøve vores SMS Gateway? Så opret et gratis demo-login og få 10 gratis SMS’er til at starte på. Ingen abonnement efterfølgende.

Få personlig rådgivning og kom godt i gang med SMS gateway

Du er velkommen til at kontakte os. Vi gir også gerne en kop friskbrygget kaffe hvis du vil kigge forbi. Vi ligger centralt midt i Kbh, 3 min. fra Metroen på Kgs. Nytorv.

Ring: 88 38 90 00 (man-tor 9-16, fre 9-15)
E-mail: sales@compaya.dk